امتحان

ساخت وبلاگ

طراحي سايت ارزان در خميني شهر

 

خميني شهر پس از تهران بزرگترين شهر از نظر تراکم است و پر جمعيت ترين شهر ايران به شمار مي رود اين شهر در زمينه هاي صنعتي و کشاورزي در چند سال اخير بسيار موفق بوده به طوري که اکثر کسب و کار هاي خميني شهري رو به دنياي آنلاين جهت گسترش کسب و کار خود آورده اند ، طراحي سايت در خميني شهر يکي از خدماتي است که آکادمي پيماني به خميني شهري هاي عزيز ارائه مي دهد

خميني‌شهر يکي از شهرهاي استان اصفهان در مرکز ايران است.و اکثر ساکنان اين شهر را فارس و اقليت عرب و اقليت لر تشکيل ميدهند. اين شهر از سال ???? تا ???? همايون شهر و پيش تر از آن سدِه (سه ده يا سه دژ) و ماربين ناميده مي‌شد.اين شهرستان ،شهرستان شاهد نمونه کشور است. اين شهر در بخش مرکزي شهرستان خميني‌شهر قرار دارد. جمعيت آن طبق سرشماري سال ???? مرکز آمار ايران برابر با ??????? است.

موقعيت جغرافيايي خميني شهر

شهر خميني شهر با مساحت برابر ??? کيلومتر مربع، در منطقه? بلوک ماربين و در ?? کيلومتري شمال غربي اصفهان واقع شده و از شمال به شهرستان شاهين شهر و ميمه، از شرق و شمال شرقي به شهرستان اصفهان، شمال غربي و غرب به شهرستان نجف آباد، و از جنوب به مرزهاي قانوني شهر اصفهان و فلاورجان محدود مي‌شود. نواحي شمال و شمال غربي آن را کوه‌هاي محمودآباد با ???? متر و سرچاه ???? متر و کوه صالح يا صلا با ???? متر فرا گرفته و نواحي جنوبي و خاوري آن را دشت همواري پوشانده‌است. در شمال شهر ارتفاعات سيد محمد و پلارت با ارتفاع ???? متر زيبايي خاصي به منطقه داده‌است. ارتفاع شهرستان از سطح دريا، حدود ???? متر و به قولي ???? متر است؛ بنابراين، ?? متر از اصفهان مرتفع تر مي‌باشد. موقعيت جغرافيايي شهر خميني شهر "?? '?? °?? طول شرقي و "??'?? عرض شمالي است. در برخي کتب ديگر طول و عرض جغرافيايي خميني شهر را چنين محاسبه نموده‌اند ?? درجه و ?? دقيقه طول شرقي از نصف النهار گرينويچ و?? درجه و ?? دقيقه عرض شمالي از استوا، و نيز ?? دقيقه و ?? درجه عرض جغرافيايي و ?? دقيقه و ?? درجه? طول جغرافيايي. در اين ناحيه شاخه‌هايي از زاينده رود به صورت مادي و کانال آب‌رساني مورد استفاده قرار مي‌گيرند. به‌علاوه تاکنون هفت رشته قنات، ??? حلقه? چاه عميق، و ?? حلقه چاه نيمه عميق، در خميني شهر حفر شده‌اند. در حال حاضر، از نظر بافت شهري اين شهرستان به دو قسمت بافت کهنه و نو تقسيم مي‌شود. بافت نوي اين شهرستان پس از انقلاب اسلامي ايران آغاز و در حال گسترش است. شهرک اقماري منظريه نيز از نوع همين بافت است. بافت کهنه خميني شهر از جنوب اين شهر تا بافت نوي شهري ادامه دارد. در اين بافت ساختمان‌هاي کهن و بعضي از ساختمان‌هاي جديد وجود دارند.

آکادمي پيماني آکادمي اي از جنس فناوري در خميني شهر

وجود آکادمي پيماني در خميني شهر در آينده اي نزديک به هوشمند کردن خميني شهر بسيار کمک خواهد کرد آکادمي پيماني از آکادمي از آکادمي هاييست که در زمينه طراحي سايت در خميني شهر ، طراحي سايت شرکتي در خميني شهر ، طراحي سايت فروشگاهي در خميني شهر و ... فعاليت مي نمايد

بخش‌ها و محله‌ها

چند بخش با قدمت زياد در اين شهرستان وجود دارند.

? فروشان (شامل محله‌هاي ملاحيدر، ديميتريان، درب بالا مرده، جواديه يا عمو فضلگاه، درب سيد، قلعه آقا، لادره، محله نو، سرپل)

? ورنوسفادران (شامل محله‌هاي گارسله، زاغ آباد يا زوگا، باولگان، گاردر و کوشکباج)

? خوزان (شامل محله‌هاي فتح‌آباد، کو بَرز يا کو بزم يا سکه الزر، جعفرآباد، کهندژ وشمس آباد و درب محکمه)

  1. اندوآن
  2. آدريان
  3. هرستان
  4. قرطمان (کرتمان)
  5. وازيچه
  6. کهندژ
  7. دستگرد قداده
  8. اسفريز
  9. درچه
  10. تيرانچي
  11. کوشک
  12. اصغرآباد
  13. قلعه اميريه

از بخش‌هاي جديد مي‌توان موارد زير را نام برد:

  1. شهرک منظريه
  2. هفتصد دستگاه
  3. قائميه (کشتارگاه سابق)
  4. پاسداران
  5. کوي کارکنان دانشگاه صنعتي (باقرالعلوم)

از بخش‌هاي صنعتي و کارگاهي آن مي‌توان موارد زير را نام برد:

  1. منطقه صنعتي دوشاخ
  2. منطقه کوکوچي (کوه کوچک)
  3. شهرک صنعتي الکترونيک

 

تاريخچه خميني شهر

گذشته به نام سدژ يا سده مي‌شناختند، در ادوار گذشته بخشي از بلوک ماربين از توابع اصفهان محسوب مي‌شد. بلوک ماربين شامل سدژ و بخشهاي اطراف آن بوده‌است که عبارتند از: احمدآباد، احمدآباد وازيچه، آدريان، آزادان، اسفريز، آشنستان، آفاران، اليادران، اندوان (قنات معروفي دارد اما نسبت به قنات ديميرتيان در فروشان سدژ در درجه دوم است. قنات ديميرتيان از مهم‌ترين قنات‌هاي بلوک ماربين است که خيلي قديمي و پرآب است و آب آن هم کم و زياد نمي‌شود. چون اين قنات در سرچشمه داراي نقب‌ها و حفره‌هاي عجيب است، اهالي مي‌گويند که اين قنات به امر طهمورث معروف به وسيله ديوها حفر شده)، بهارانچي، تيرانچي، جروکان، جعفرآباد، جوزدان، درباغ مهيار، درباغشاه، دستجرد مورچا، دهچي، دينان، رنان، زهران (زران و در اصل به طوري که مي‌گويند رزان بوده)، عاشق آباد، کارلادان (بناي تاريخي منارجنبان اصفهان در اين قريه واقع شده. ساختمان ايوان آن، که روي قبر عمو عبدالله سقلا از زهاد قرن هشتم هجري بنا شده، به سبک ساختمان‌هاي قرن هشتم است و تزيينات کاشيکاري نيز از آن دوره دارد. دو مناره طرفين ايوان از سطح پشت بام آن هفت متر و تا سطح زمين مجاور بقعه ?? متر ارتفاع دارند. احتمالاً در دوره صفوي به بناي اصلي افزوده شده و آنچه درآن جالب توجه است، متحرک بودن مناره‌هاي آن است که در موقع حرکت دادن يکي از آن‌ها ديگري نيز حرکت مي‌کند. سنگ قبر عمو عبدالله مورخ به سال ??? هجري است)، کوجان، کوشک، هرستان (اين دهکده نيز سابقه تاريخي دارد و به طوري که مافروخي نوشته‌است صدو هفتاد سال قبل از اسلام، آذر شاپوران پسر آذر مانان از ديه هرستان از طرف فيروز بن يزد گرد به اتمام باروي مدينه جي فرمان يافت)، کرتمان، تيرانچي، ميان رشيد، ولاشان، ککنان، نصرآباد (يکي از قراي زيباي ماربين و داراي باغ‌هاي ميوه فراوان و مصفا مي‌باشد. سر در خانقاه نصرآباد از بناهاي تاريخي و مورخ به سال ??? هجري در اين قريه واقع است و جنب آن مقبره ميرزا طاهر نصرآبادي تذکره نويس معروف عهد صفوي واقع شده)، گورتان (به معروف اصفهان از آن جا است)، کرم و کليچه. سده در ابتدا شامل سه بخش به نام‌هاي فروشان (پريشان يا پروشان يا پرشون)، خوزان (خيزون) و ورنوسفادران (بن اسفون) بوده‌است. برخي نويسندگان معتقدند که در دوره ساسانيان سه دژ به نام‌هاي گاردژ، ديميردژ و کهندژ در اين شهر وجود داشته‌است که به همين دليل اين شهر را سده به معناي سه دژ ناميده‌اند. البته هنوز يکي از محله‌هاي خوزان به نام يکي از همين سه دژ، يعني کهندژ ناميده مي‌شود که در وصف آن چنين آمده‌است: در محله خوزان واقع در خميني شهر، قلعه دفاعي مهمي به نام کهندژ وجود داشته که خرابه‌هاي آن در محله مزبور موجود است. و گمان مي‌رود نام محله گاردر نيز از نام باستاني گاردژ گرفته شده باشد. نام يکي از محله‌هاي فروشان هم ديميتريان است که گمان مي‌رود ريشه آن ديميردژ باشد.

هر يک از محله‌هاي تشکيل دهنده سَده، خود بعلت خاصي نام گرفته‌است. در کتاب نصف جهان في تعريف اصفهان، نوشته محمد مهدي بن محمدرضا الاصفهاني، ذکر شده‌است که: فريشان معرف پريشان و پريشان خود مخفف پريوشان است که به نام زني به اسم پريوش که در زمان ساساني بناي اين محل را نهاده، منسوب گشته‌است. خوزان از واژه «خوز» و «ان» نشانه کثرت و جمع تشکيل شده‌است. خوز در سنگ نوشته‌هاي شاهنشاهان هخامنشي به صورت xuvata (uvaja)<nEK و به قوم عيلاميان و سرزمين آنها گفته مي‌شد که در منطقه کوهستاهي بين‌النهرين تا فلات ايران گسترده شده‌است. شايد خوزان (خيزان) در اصل زرخيزان بوده چون محله سکه الزر از زر مي‌آيد و محله زرگران و مسگران است. همچنين خيزان (به ترکي استانبولي: Hizan) شهري است در کشور ترکيه که در استان بتليس واقع شده‌است.

درباره? ريشه کلمه وَرنوسفادران نمي‌توان به‌سادگي گفت بُن اصفهان است. چون کلماتي که آخرشان آدران (آذران) هست در نام محلات بچشم مي‌خورد از جمله آدريان، اليادران. اقوام آريايي به مناسبت توجه و علاقه به آتش، آتش‌هاي گوناگون داشتند از کوچک و بزرگ و آتشگاه بزرگ را در بالاي مرتفعات و کوه‌ها مي‌ساختند تا هميشه روشنايي آن از دور ديده شود. «آذر» يا «آذران» آتشکده‌هاي کوچکتري بودند. ريشه واژه آدريان هم آذريان بمعني زرتشتيان است. پس ريشه ورنوسفادران، ورنوس+آذران بوده. بنابر روايتي قوم ورنوس از شجاع‌ترين سپاهان ملکشاه سلجوقي بودند، همچنين اين قوم، نيروي مسلح ملکشاه را تشکيل مي‌داده‌اند. پس از پيروزي‌هاي ملکشاه و آرام شدن اوضاع ايران، وي مجلس جشني ترتيب داد و به علت شجاعت و شهامت آنها، زمين‌هاي گاردژ را به آنها اهداء کرد و محل اسکان آنها نيز ورنوس بهادران ناميده شده که به مرور زمان به ورنوسفادران تبديل شده‌است. همچنين شهرهايي بنامهاي باغبهادران و سروشبهادران (سروشفادران) در استان اصفهان وجود دارند که اين نامگذاري را پذيرفتني مي‌کند.

در زمان فتح اصفهان توسط حمله افغان‌ها، اهالي اين منطقه تا حد توان مقاومت نمودند، چنان‌که سرکيس گانهيچ نتز در کتاب «سقوط اصفهان» مي‌نويسد، افغان‌ها نتوانستند دژهاي خيزون (خوزان) و ورنوسفادران و فروشان را تصرف کنند، چون ساکنان اين سه محل سخت مقاومت کردند. يک راه زيرزميني دراز از کهندژ تا آتشگاه وجود داشته که گويا راه رساندن سربازان به بالاي کوه براي جنگ با افغانها و ديگر يورشگران بوده‌است. کوي بزم نيز از ديگر محله‌هاي کهن خوزان مي‌باشد، که نام اين محل به وجود جشن سَده در اين شهر هويت و واقعيت بيشتري مي‌بخشد.

دکتر سيروس شفقي در کتاب خود بنام «جغرافياي اصفهان»، معتقد است که مقارن کوچ عده‌اي از ساکنان منطقه اصفهان در نيمه دوم هزاره چهارم، قبل از ميلاد مسيح، آبادي‌هاي کوچکي در محل فعلي شهر اصفهان و سرتاسر زاينده رود وجود داشته که با آمدن عده‌اي از شمال به فلات مرکزي پرجمعيت آنها افزوده شد و محل‌هاي جديدي به وجود آمده‌است، بر اين اساس مي‌توان قدمت اولين کانون‌هاي جمعيتي اين خطه را به دوران قبل از اسلام مربوط دانست و در روايات ديگر نيز آمده: حمله اسکندر به سه دژ، گاردژ، کهندژ و ديميردژ که در اين منطقه واقع شده بودند باعث ويران شدن آنها به دست اسکندر مقدوني گرديده و اين منطقه تا دوران پادشاهي ساسانيان (??? ميلادي) يعني تا ? قرن بعد به صورت بياباني بي آب و علف باقي ماند. تا آنجا که پيروز شاه ساساني به سلطنت رسيد و به سدژ آمد و بنا به خواسته او بار ديگر اين محل آباد شد، وي دستور حفر قناتي داد که به نام خودش به قنات «پيروز شاهي» معروف گرديد، و به دستور پيروز شاه، مردم متفرق شده گردهم آمدند و زمين‌ها بين مردم تقسيم شد.

معرفي محسن پيماني خميني شهري

محسن پيماني از جوانان خميني شهري است که از 13 سالگي تاکنون مشغول کار در اينترنت بوده است ، وي هم اکنون مدير آکادمي پيماني است جهت آشنايي بيشتر با محسن ميتوانيد به پيج اينستاگرام او سر بزنيد :

https://instagram.com/mr_pymani

قدمت خميني شهر

بسياري از رويدادهاي تاريخي شهرستان خميني شهر متأثر از وقايعي است که در اصفهان به وقوع پيوسته‌است. با اين وجود قدمت تاريخي اين منطقه به زمان ساسانيان مي‌رسد، کهن دژ که بر سر راه اصفهان قرار دارد، گويا پايتخت ساسانيان بوده‌است. مردم اين شهر به زباني به نام ولاتي سخن مي‌گويند که به زبان ساسانيان بسيار نزديک است. در دوران اسلامي نيز اين ناحيه از اهميت زيادي برخوردار بوده و وجود مسجد جامع بزرگ در کوي خوزان، شهر بودن آن را در گذشته مي‌رساند. چرا که مسجد جامع از ويژگي‌هاي شهري است و روستاها فاقد آن مي‌باشند. در يورش محمود افغان به اصفهان، مردم سده دليرانه پايداري کرده و شمار زيادي از لشکريان محمود را به اسارت گرفتند.

فاصله? شهر (خميني شهر) تا اصفهان ? کيلومتر مي‌باشد. شهرستان خميني شهر در مغرب استان اصفهان قرار گرفته و از سوي شمال به شهرستان شاهين شهر و ميمه، از جنوب به شهرستان فلاورجان، از مشرق به شهرستان اصفهان و از مغرب به شهرستان نجف آباد محدود مي‌شود. اين شهرستان يکي از خوش آب و هواترين و با صفاترين نواحي استان اصفهان است. خاک آن از رودخانه زاينده رود آبياري مي‌شود و تمامي نهرهايش پرآب است. علاوه بر آن کاريزهاي مهمي نيز دارد که سبب گرديده‌است سه چهارم خاک اين شهرستان باغ‌هاي بزرگ ميوه و يک چهارم آن کشتزار باشد.

مادي «قميش» از ميان زمين‌هاي جنوبي شهرستان مي‌گذرد و چون در محل جدا شدن از رودخانه با چشمه‌ها پيوند دارد، آب آن هرگز تمام نمي‌شود.

گونه‌هاي ميوه و فرآورده‌هاي زميني مانند گندم، جو، خيار، خربزه، حبوبات، تنباکو، در اين شهرستان بعمل مي‌آيد و بعضي از انواع آن چون خربزه? بهاره? کوشک و انگور و گيلاس نصرآباد و گورتان شهرت دارد و نظير آن در ديگر نقاط يافت نمي‌شود.

 

https://setiathome.berkeley.edu/show_user.php?userid=11227099

https://independent.academia.edu/PasteJerin40

http://edu.fudanedu.uk/user/veraray1/

http://fudanedu.uk/user/veraray1/

http://jobs.ict-edu.uk/user/veraray1/

http://ict-edu.uk/user/veraray1/

https://my.carthage.edu/ICS/Academics/EXS/EXS_3070__UG16/RC_2017_UNDG-EXS_3070__UG16_-01/Announcements.jnz?portlet=Announcements&screen=View+Post&screenType=next&&Id=3543c92b-59a4-43ed-96ec-0f5fce2f0ed9

https://ezproxy.cityu.edu.hk/login?url=https://shop.themmaker.ir/

http://entrance-exam.net/forum/members/veraray1.html

http://history.lib.ntnu.edu.tw/wiki/index.php/%E4%BD%BF%E7%94%A8%E8%80%85:VeraRay1

 

 

امتحان...
ما را در سایت امتحان دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : کاووسی فر emmtehann12 بازدید : 152 تاريخ : شنبه 8 مرداد 1401 ساعت: 14:55

اهميت کپشن عالي در اينستاگرام

 

کپشن اينستاگرام يکي از مهم ترين قسمت هاي اين پلت فرم مي باشد. اگر هنوز اطلاعات لازم در مورد کپشن نداري، همراه ما باشيد. در اين مقاله ما برخي از بهترين نکات را گردآوري کرده‌ايم که به شما کمک مي‌کند پست‌هاي اينستاگرامي عالي بسازيد که به اندازه عکس‌هاي شما عالي باشند. وبسايت مستر فالوور بصورت تخصصي به اين آموزش ها پرداخته است.

در ابتدا شما بايد مخاطبان خود را بشناسيد.در اينستاگرام 300 ميليون کاربر فعال وجود دارد . سوال اين است که مشتريان و مشتريان هدف شما چه کساني هستند؟ داشتن يک ايده خوب از مخاطبان خود بسيار مهم است، زيرا هرچه بهتر آنها را بشناسيد، تعامل با آنها براي شما آسان تر است. دانستن اينکه دقيقاً با چه کسي صحبت مي کنيد به شما کمک مي کند تا بهترين زيرنويس ممکن را بنويسيد. براي کمک به تمرکز، سعي کنيد افرادي را براي مخاطبان خود بسازيد. يک مخاطب، نمايه اي از مشتري هدف شما است که اغلب شامل جمعيت شناسي اوليه، هويت، اهداف است.

هنگام شناسايي مشتريان خود، مي توانيد سوالاتي مانند:

آن ها چند ساله هستند؟

آنها کجا زندگي مي کنند؟

چه فعاليت هايي را دوست دارند انجام دهند؟

چه شغلي دارند؟

آيا زيرنويس هاي طولاني را منتشر مي کنيد يا آنها را کوتاه و شيرين نگه مي داريد؟ اينستاگرام به شما امکان مي دهد تا 2200 کاراکتر را تايپ کنيد . به طور کلي، يک کپشن کوتاه يک چيز عالي براي جفت شدن با عکس شما و جلب توجه خوانندگان است. شرح بيش از حد طولاني ممکن است توجه خوانندگان شما را جلب نکند. اگر چه، اگر داستان جالبي پشت عکس باشد، احتمالاً مي توانيد آنها را ثبت کنيد. مهمترين کلمات را در ابتداي کپشن قرار دهيد. کپشن ها در فيد اينستاگرام قطع مي شوند، بنابراين فوراً به سراغ اصل مطلب برويد.

از استفاده از شکلک ها نترسيد

استفاده از اين نمادهاي متحرک مي تواند به شما کمک کند چشم خواننده خود را جلب کنيد. آنها همچنين شخصيت بيشتري را اضافه مي کنند و نشان مي دهند که برند شما مي داند چگونه سرگرم شود. ايموجي ها مي توانند کلمات را نشان دهند و مي توانند به کوتاه و سرگرم کننده شدن کپي شما کمک کنند. اگر تصميم داريد شکلک‌ها را به زيرنويس‌هاي خود اضافه کنيد، قانون ثابت مي‌ماند: کمتر، بيشتر است. حتي فقط اضافه کردن شکلک‌ها به انتهاي کپشن، دعوت شما را جذاب‌تر مي‌کند.

از منشن ها و هشتگ ها استفاده کنيد

استفاده از منشن ها در پست هاي اينستاگرام مي تواند راهي عالي براي ارتباط با ساير کاربران اينستاگرام باشد. اگر تصوير منتشر شده شما شامل شخص ديگري يا برند ديگري است، دسته هاي اينستاگرام او را در کپشن خود قرار دهيد. هشتگ ها نيز گزينه بسيار خوبي هستند، زيرا مي توانند تعامل را 12.6 درصد بيشتر از پست هاي بدون آن افزايش دهند. آنها نه تنها به شما کمک مي کنند تا فالوورهاي بيشتري در اينستاگرام به دست آوريد، بلکه طعم بيشتري به کپشن هاي شما مي دهند. اگر قصد استفاده از هشتگ ها را داريد، حتما از محبوب ترين هشتگ هاي اينستاگرام که مربوط به برند شما هستند استفاده کنيد.

از منشن يا هشتگ زياد استفاده نکنيد. هشتگ هاي زياد مي تواند کپشن شما را نامرتب و ناخواسته کند و خوانندگان شما را دفع کند. يک ترفند اين است که هشتگ هاي غير ضروري خود را در اولين کامنت عکس خود به اينستاگرام اضافه کنيد. به اين ترتيب، کپشن شما را تميز نگه مي دارد و به فالوورهاي شما اجازه مي دهد تا روي کپشن واقعي شما تمرکز کنند.

آيا کپشن اينستاگرام مهم است؟

در واقع يک عکس ارزش هزار کلمه را دارد، اما يک کپشن به جلب توجه شما کمک مي کند کپشن در اينستاگرام کليد موفقيت در الگوريتم هاي اينستاگرام است. کپشن هاي اينستاگرام اين قابليت را دارند که زمينه را به تصاوير و ويديوهايي که به اشتراک مي گذاريد اضافه کنند و همچنين جزئياتي را که کاربران ممکن است در غير اين صورت نمي دانستند. پس حتما در نوشتن کپشن دقت کنيد. حالا چگونه يک کپشن خوب بنويسيم؟ در اين مطلب چند نمونه از جذابترين کپشن نويسي ها را در اختيار شما عزيزان قرار مي دهيم.

بهترين کلمات براي شروع کپشن نويسي

در اينجا زيرنويس‌هاي عالي براي اولين کار بزرگ شما براي نوشتن کپشن وجود دارد. حتما ازاين جملات استفاده کنيد.

  • "براي شروع لازم نيست عالي باشي، اما براي عالي بودن بايد شروع کني."
  • "سپيده دم يک عصر جديد."
  • "امروز اولين روز زندگي من است.
  • " اول چيزها " _
  • در ابتدا همه چيز سياه و سفيد بود.

چه نوع اکانت اينستاگرام بيشترين فالوور را داريد؟

90 درصد اکانت ها حداقل يک برند اينستاگرام را دنبال مي کنند . 83 درصد از کاربران محصولات و خدمات جديد را در پلتفرم ها کشف مي کنند. سودآورترين پيج هاي اينستاگرام در تمام دنيا به شرح زير مي باشند:

  • بلاگرها
  • صنعت گردشگري
  • زيبايي
  • ورزش
  • سلامتي و تندرستي
  • سبک زندگي
  • کسب و کار
  • موسيقي

 

8  راه براي افزايش فالوور در اينستاگرام

  1. اکانت اينستاگرام خود را بهينه کنيد .
  2. يک تقويم محتواي ثابت داشته باشيد.
  3. از قبل براي پست هاي اينستاگرام برنامه ريزي کنيد.
  4. از شرکا و حاميان برند براي انتشار محتوا استفاده کنيد.
  5. از فالوورهاي تقلبي در اينستاگرام خودداري کنيد .
  6. اينستاگرام خود را همه جا معرفي کنيد.
  7. دنبال کنندگان محتواي پست مي خواهند.
  8. گفتگو و تعامل را شروع کنيد.

 

 

https://www.atlasobscura.com/users/shanavale4

https://disqus.com/by/shanavale4/about/

https://8tracks.com/shanavale4

https://audiomack.com/shanavale4

https://www.authorstream.com/ShanaVale4/

https://www.diigo.com/user/shanavale4?query=%40irpanel.org

https://trello.com/shanavale4

https://www.blogtalkradio.com/shanavale4

https://visual.ly/users/shanavale4/portfolio

https://www.viki.com/users/shanavale4_806/about

https://weheartit.com/ShanaVale4/uploads

https://infogram.com/untitled-chart-1h7z2l85q7xwx6o?live

https://slides.com/shanavale4

https://www.yelp.ca/user_details?userid=wxKljtUcroMGDHyI9x7r7g

https://logopond.com/ShanaVale4/profile/550459/?filter=&page=

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

امتحان...
ما را در سایت امتحان دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : کاووسی فر emmtehann12 بازدید : 146 تاريخ : پنجشنبه 6 مرداد 1401 ساعت: 23:30

لینک دوستان

خبرنامه